foto

Renee Longstreet

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1999 Nikdy na mne nezapomeňte (TV film)
Test of Love, A (TV film)
Vzpomínky v mém srdci (TV film)
1998 Manželství z rozumu (TV film)
Životní příležitost (TV film)
1997 Lebkouni: Dědictví Udary (TV film)
1996 Povedená dceruška (TV film)
Tváří ke své minulosti (TV film)
1995 Lebkouni IV: Tělo a duše (TV film)
Vražedný příslib (TV film)
1994 Gunsmoke: One Man's Justice (TV film)
1992 Msta (TV film)
1989 Noční procházka (TV film)
1984 Sky's No Limit, The (TV film)
1980 Promise of Love, The (TV film)
1979 The Gathering, Part II (TV film)

TV seriály

1987 Rags to Riches (TV seriál)
1985 Shadow Chasers (TV seriál)
1984 CBS Schoolbreak Special (TV seriál)
Hot Pursuit (TV seriál)
1983 Trauma Center (TV seriál)
1982 Fame (TV seriál)
Voyagers! (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

1996 Povedená dceruška (TV film)
1995 Vražedný příslib (TV film)
1993 Sex, Love and Cold Hard Cash (TV film)
1982 Voyager from the Unknown

TV seriály

1985 Misfits of Science (TV seriál)
1983 Trauma Center (TV seriál)
1982 Voyagers! (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky