foto

Maho Honda

  • nar. 14.7.1984 (35 let)
    Tokio, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Tři billboardy kousek za Ebbingem
2014 Tifani Dorama Supesharu Natsu no Owari ni, Koi wo Shita (TV film)

TV seriály

2020 HodoBuzz (TV seriál)
2018 Maniak (TV seriál)
Větrné mlýny (E02)
Vyvolený! (E01)
2015 Nezdolná Kimmy Schmidt (TV seriál)
Kimmy jde na večírek! (S01E07)
Deadbeat (TV seriál)
The Blowfish Job (S02E07)
2014 Newsroom (TV seriál)
Pohrdání soudem (S03E04)

Producentská filmografie

TV seriály

2020 HodoBuzz (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky