foto

Barbara Johnsonová

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2019 Princezna a půl království (TV film)
2018 Kouzelník Žito (TV film)
2017 Nejlepší přítel (TV film)
Vyrobeno s láskou (TV film)
2015 Korunní princ (TV film)

TV seriály

2019 Kriminálka 5.C (TV seriál)
Případ mezi hvězdami (E13)
Konec velké ryby (E12)
Honba za tygřím zubem (E11)
další epizody (13)
2017 Agent v kapse (TV seriál)
Zahrádka pod hvězdami (TV seriál)
O zlaté hvězdě (E07)
O nenasytném kanci (E06)
O ztracené krávě (E05)
další epizody (7)
2016 Povídání o mamince a tatínkovi (TV seriál)
Jak jsem se konečně narodil (E07)
Jak babička Coco na sebe vyzradila tajemství (E06)
Jak přiletěly dvě papírové vlaštovky (E05)
další epizody (7)
2014 Štaflík a Špagetka (TV seriál)
Vánoční pohoda (S03E13)
Psí škola (S03E12)
Sochaři (S03E11)
další epizody (13)

TV pořady

2020 Jak to lítá na letišti (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky