foto

Roman Kirillov

  • nar. 4.2.1977 (43 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Pereprava

TV seriály

2018 Dinozavr (TV seriál)
Kogda solnce vzojďot (TV seriál)
2017 Morozova (TV seriál)
Spasaja košku (S01E38)
Psichologini (TV seriál)
2016 Anna-dětěktiv (TV seriál)
Mesť (E06)
Margarita Nazarova (TV seriál)
2015 Iščejka (TV seriál)
Otděl (TV seriál)
2014 Lesnik (TV seriál)
Miňor (S03E06)
Dolg (S03E01)
Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Tajnaja žizň (S08E19)
2013 Mstitěl (TV seriál)
2011 Amazonki (TV seriál)
Dělo na vysšem urovně. Prodolženije (E22)
Dělo na vysšem urovně (E21)
Sročno v nomer (TV seriál)
Novogodnij maskarad (S03E04)
2010 "Alibi" na dvoich (TV seriál)
Jefrosinja (TV seriál)
2009 Odnaždy budět ljubov (TV seriál)
2008 UGRO. Prostyje parni (TV seriál)
Ochota na prizraka (S02E03)
2007 Zakon i porjadok: Otděl operativnych rassledovanij (TV seriál)
Žertvy (S02E05)
2006 Gonka za sčasťjem (TV seriál)
Ljubov kak ljubov (TV seriál)
Soldaty 9 (TV seriál)
Stalin.Live (TV seriál)
Kodex česti (TV seriál)
Operacija "Zona" (S03E05)
2005 Ljubov moja (TV seriál)
Rubljovka Live (TV seriál)
2004 Diversant (TV seriál)
Trestný prapor (TV seriál)
2003 Taxistka (TV seriál)

Divadelní záznam

2014 R. R. R. (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky