foto

Dmitrij Gračjov

  • nar. 28.12.1967 (53 let)
    Sverdlovsk, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2013 Buduščeje soveršennoje (TV film)

TV seriály

2019 Vybiraja sebja (TV seriál)
2015 Kvest (TV seriál)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Maska smerti (S15E07)
2014 Krasotki (TV seriál)
2011 Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Děň svjatogo Vorobjeva (S02E08)
Serděčnaja nědostatočnosť (S01E10)
Zajac, žarennyj po-berlinski (TV seriál)
2009 Tělochranitěl (TV seriál)
Ochota na svidětělja (S02E03)
2008 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Nočnoj oborotěn. Časť 2 (S09E28)
Nočnoj oborotěn. Časť 1 (S09E27)
2007 Pautina (TV seriál)
2006 Ljubov kak ljubov (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky