foto

Alexandr Nosov

  • nar. 12.9.1968 (51 let)
    Leningrad, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Otstavnik 3 (TV film)
2008 Matěrinskij instinkt (TV film)

TV seriály

2015 Apperkot dlja Gitlera (TV seriál)
2013 Kovboj (TV seriál)
Morskije ďjavoly. Smerč (TV seriál)
Diggery (S01E27)
Čužoj (TV seriál)
2012 Šef (TV seriál)
Vozvraščenije (S01E05)
2011 Narkotrafik (TV seriál)
Šaman (TV seriál)
Vračebnaja tajna (S01E04)
Litějnyj (TV seriál)
Cepnaja reakcija (S05E05)
2010 Agent osobogo naznačenija (TV seriál)
Ugoščenije stroptivogo (S01E02)
Doznavatěl (TV seriál)
Nagrada (S01E07)
Litějnyj (TV seriál)
Srok davnosti (S04E32)
Rikošet (S04E11)
2008 Gaišniki (TV seriál)
Vsegda govori "vsegda" 4 (TV seriál)
2007 Gončije (TV seriál)
Gruppa "Zeta" (TV seriál)
Katěrina (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Červi — kozyri (S08E09)
2004 Mentovskije vojny (TV seriál)
Nědětskije igry (S01E02)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Vybor oružija (S04E06)
2003 Banditskij Pětěrburg (TV seriál)
Episode 7 (S06E07)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky