foto

Alexandr Alexejev

  • nar. 4.7.1947 (72 let)
    Leningrad, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Otstavnik 3 (TV film)
2009 Italians
2007 Ljubov pod nadzorom (TV film)
2002 Vovočka
2000 Romanovy: Věncenosnaja semja
1998 Cirk sgorel, i klouny razběžalis
1995 Bullet to Beijing (TV film)
Zimňaja višňa 3 (TV film)
1994 Koleso ljubvi
1990 Duchov děň
1989 Věčnyj muž
1988 Eti... tri věrnyje karty...
1987 Bitva na Baltu
1985 Sofja Kovalevskaja (TV film)
1984 Čeljuskincy
1972 Rozloučení s Petrohradem
1968 Živá mrtvola

TV seriály

2018 Svoi (TV seriál)
Čemodan smerti (S02E02)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Probužděnije ďjavola (S18E05)
2017 Akvatorija (TV seriál)
Prizrak (E25)
Krylja Imperii (TV seriál)
Maski (E05)
Gluposť i izmena (E04)
Trockij (TV seriál)
2016 Koloděc zabytych želanij (TV seriál)
Mata Hari (TV seriál)
Naše sčastlivoje zavtra (TV seriál)
Tainstvennaja strasť (TV seriál)
2015 Apperkot dlja Gitlera (TV seriál)
Gorod osobogo naznačenija (TV seriál)
Granica vremeni (TV seriál)
Voschožděnije na Olimp (TV seriál)
Čužoje gnězdo (TV seriál)
2014 Grigorij R. (TV seriál)
Lučšije vragi (TV seriál)
Takaja rabota (TV seriál)
Trjukač (TV seriál)
2013 Ljubov bez lišnich slov (TV seriál)
Vasilisa (TV seriál)
Čužoj (TV seriál)
PPS (TV seriál)
Zarplata (S02E03)
2012 Predatěl (TV seriál)
Strasti po Čapaju (TV seriál)
Vremja Sindbada (TV seriál)
2011 Narkotrafik (TV seriál)
Šaman (TV seriál)
Černyj Feniks (S01E06)
Litějnyj (TV seriál)
Ličnoje dělo (S06E15)
Těni prošlogo (S06E01)
2010 Doznavatěl (TV seriál)
Žara (S01E11)
Dorožnyj patrul (TV seriál)
Izobretatěl (S04E13)
Litějnyj (TV seriál)
Dolg (S04E14)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Oskolki imperii (S11E01)
2009 Silnější než válka (TV seriál)
Litějnyj (TV seriál)
Rejtor (S02E22)
Morskije ďjavoly (TV seriál)
Mirskije chlopoty (S03E14)
2008 Gaišniki (TV seriál)
2007 Gončije (TV seriál)
Jantarnyj baron (TV seriál)
Perom i špagoj (TV seriál)
Opera: Chroniki ubojnogo otděla (TV seriál)
Sčastlivčik (S03E12)
2004 Na viraže (TV seriál)
Mangust (TV seriál)
Zvezdnyj musor (S02E12)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Lučšij drug čeloveka (S06E19)
2003 Banditskij Pětěrburg (TV seriál)
Episode 7 (S04E07)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Sobačij promysel (S05E15)
2002 Ljubov imperatora (TV seriál)
2001 Agent nacionalnoj bezopasnosti 3 (TV seriál)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Mjagkaja lapa smerti (S01E01)
2000 Banditskij Pětěrburg (TV seriál)
Episode 9 (S02E09)
Ubojnaja sila (TV seriál)
Vovočka (TV seriál)
1997 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Operacija "Čistyje ruki". Časť 2 (S01E12)
Operacija "Čistyje ruki". Časť 1 (S01E11)
1993 Koň bělyj (TV seriál)
Zlatá horečka: Úprk do Squaw Creek (TV seriál)
1992 Dym (TV seriál)
1988 Bolšaja igra (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky