foto

Griff Furst

  • nar. 17.9.1981 (36 let)
    Van Nuys, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Steel Country
2017 Confidential
Sabaash Naidu
2016 Code of Honor
Cheerleaders Must Die, The
Sedm statečných
Zakladatel
2015 Demonic
Focus
Nesmrtelný
Terminator Genisys
Trumbo
2014 Loft
Status: Unknown (TV film)
Zrození ďábla
2013 Christmas on the Bayou (TV film)
Nezapomeň na lásku (TV film)
Zpátky do ringu
Z ulice na green
2012 Bitevní loď
Duchotřesení (TV film)
Letting Go
Tranzit
2011 Divoká karta (TV film)
Green Lantern
Justice for Natalee Holloway (TV film)
Miamská sopka (TV film)
Vyvolávač blesků
2010 Movin' In
Vlčí přízrak (TV film)
2009 iCrime
I Love You Phillip Morris
Nejtemnější zlo (TV film)
Nora Roberts: Pocta (TV film)
2008 Živoucí důkaz (TV film)
2007 Hitchhiker, The
Obraz mrtvého
Transmorphers
Zkřížené cesty
2006 Až do dna
Dracula's Curse
Hadí král (TV film)
Vymítač ďábla: Posedlost Gail Bowersové
9/11 Commission Report, The
2005 Cesta zničení (TV film)
Hell to Pay
Jolly Roger: Masakr v zálivu
Vetřelec: Únos
Zombie přichází
2004 Boa vs. Python
L.A. D.J.
2001 D4G
2000 Stageghost
1999 Baby Huey's Great Easter Adventure

TV seriály

2017 Manhunt: Unabomber (TV seriál)
Lincoln (E07)
Publish or Parish (E04)
Pure Wudder (E02)
Ospalá díra (TV seriál)
Columbia (S04E01)
2015 Tajnosti a lži (TV seriál)
Matka (S01E09)
Banshee (TV seriál)
Včera jsme všichni byli někdo jiný (S03E06)
2014 Halt and Catch Fire - PC Rebelové (TV seriál)
Up Helly Aa (S01E09)
2013 Banshee (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Bonnie and Clyde: Dead and Alive (TV seriál)
2006 Spiknutí (TV seriál)
2004 Kriminálka New York (TV seriál)
2003 Situace: Ohrožení (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)

Producentská filmografie

Režijní filmografie

Střihačská filmografie

Filmy

2016 Cold Moon
2014 Starve
2012 Pavoukotřesení (TV film)
2010 House of Bones (TV film)
Movin' In
2009 Wolvesbayne (TV film)
2007 Univerzální vojáci

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 Atomic Shark
Cold Moon
2014 Status: Unknown (TV film)
2010 Mask Maker

Kameramanská filmografie

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace