foto

Ellis St. Joseph

  • nar. 1.4.1911
    New York City, New York, USA
  • zem. 15.8.1993 (82 let)
    Beverly Hills, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1970 Christine Jorgensen Story, The
1946 Skandál v Paříži
1944 In Our Time
1943 Flesh and Fantasy
1942 Joan of Paris

TV seriály

1968 Land of the Giants (TV seriál)
1966 Batman (TV seriál)
The Time Tunnel (TV seriál)
1964 The Rogues (TV seriál)
1963 The Outer Limits (TV seriál)
The Sixth Finger (S01E05)
1962 The Lloyd Bridges Show (TV seriál)
1960 The Barbara Stanwyck Show (TV seriál)
1958 Lux Playhouse (TV seriál)
1957 Sugarfoot (TV seriál)
1956 Playhouse 90 (TV seriál)
1955 King's Row (TV seriál)
Matinee Theatre (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
1954 Climax! (TV seriál)
1953 The United States Steel Hour (TV seriál)
1952 Campbell Playhouse (TV seriál)
1951 Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
1948 Studio One (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

1955 Warner Brothers Presents (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky