foto

Vadim Pomerancev

  • nar. 10.6.1956 (63 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Obmeňajtěs kolcami (TV film)
2010 Alexandra (TV film)
Čužaja
2009 Ostorožno, děti!
2008 Bez viny vinovatyje
Igra
Ja znaju, kak stať sčastlivym (TV film)
1993 Založniki Ďjavola
1991 Krov za krov
1990 Sukiny děti
1988 Ně zabuď ogljanuťsja (TV film)
Sčastlivčik
1984 Vítězství

TV seriály

2018 Kaťkino pole (TV seriál)
Lapsi (TV seriál)
2017 Doktor Richter (TV seriál)
Koroleva "Margo" (TV seriál)
Svidětěli (TV seriál)
Jedinstvennyj (S02E29)
Advokat (TV seriál)
Stoj! Cham! (S09E07)
2016 Anna-dětěktiv (TV seriál)
Konfiděnt (E23)
Trassa smerti (TV seriál)
Valkiny něsčasťja (TV seriál)
2015 Mama po kontraktu (TV seriál)
Mamočki (TV seriál)
Naparnicy (TV seriál)
Pasečnik 2 (TV seriál)
Vlasik. Těn Stalina (TV seriál)
Vsjo tolko načinajetsja (TV seriál)
2014 Dom spjaščich krasavic (TV seriál)
Krasivaja žizň (TV seriál)
Kuraž (TV seriál)
Ljubiť nělzja něnaviděť (TV seriál)
Maryna Rošča 2 (TV seriál)
Naděžda (TV seriál)
Silněje suďby (TV seriál)
Vzgljad iz večnosti (TV seriál)
Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
"Begi, krolik, begi!" (S08E05)
2013 Dělta (TV seriál)
Svidětěl (S01E10)
Mišeň (S01E09)
Mirt obyknovennyj (TV seriál)
Nězabudki (TV seriál)
Prostaja žizň (TV seriál)
Serjoznyje otnošenija (TV seriál)
Ty ně odin (TV seriál)
Veronika. Begljanka (TV seriál)
Kodex česti (TV seriál)
Grabitěli (S06E24)
2012 Maryna Rošča (TV seriál)
Pravo na pravdu (TV seriál)
Učitěl v zakoně. Vozvraščenije (TV seriál)
V zone riska (TV seriál)
ČS (Črezvyčajnaja situacija) (TV seriál)
Pjatnickij (TV seriál)
Doroga (S02E10)
2011 Gjulčataj (TV seriál)
Lesnik (TV seriál)
Beglecy (S01E02)
Mamočki (TV seriál)
Prokurorskaja proverka (TV seriál)
Sročno v nomer (TV seriál)
Posledňaja ljubov kapitana (S03E08)
2010 Anželika (TV seriál)
Enigma (TV seriál)
Belovodě (E01)
Něvidimki (TV seriál)
Cennyj svidětěl (E33)
Vychožu těbja iskat (TV seriál)
Ženskije mečty o dalnich stranach (TV seriál)
Ment v zakoně (TV seriál)
Marionětka (S03E03)
Pautina (TV seriál)
Zolotaja pulja (S04E04)
2009 Cyganki (TV seriál)
Ivan Groznyj (TV seriál)
Tělochranitěl (TV seriál)
Ech, Semenova! (S02E02)
2008 Isajev (TV seriál)
Ranětki (TV seriál)
Zakon i porjadok: Prestupnyj umysel (TV seriál)
Pogrešnosť (S03E01)
Čas Volkova (TV seriál)
Strachovoj slučaj (S02E14)
2007 Ogoň ljubvi (TV seriál)
Sled (TV seriál)
Čas Volkova (TV seriál)
Zveri (S01E11)
Advokat (TV seriál)
Dětskije igry (S03E12)
Smjagčajuščeje obstojatělstvo (S03E05)
Rokovoje vlečenije (S03E02)
2006 Bezmolvnyj svidětěl (TV seriál)
Dětěktivy (TV seriál)
Ochota na genija (TV seriál)
Soldaty 10 (TV seriál)
Ženskije istorii (TV seriál)
2005 Ljubov moja (TV seriál)
Syščiki (TV seriál)
Ljubov zla (S04E02)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky