foto

Oleg Nikitin

  • nar. 3.3.1967 (53 let)
    Sverdlovsk, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Tango motylka (TV film)
2009 Na igre
2005 Mama, ně gorjuj 2
2002 Vovočka

TV seriály

2020 Glaza v glaza (TV seriál)
2019 Smerš (TV seriál)
Umirať prikaza ně bylo (E03)
2017 Ivanovy-Ivanovy (TV seriál)
Otčij bereg (TV seriál)
2016 Bednyje ljudi (TV seriál)
Bolše, čem vrač (TV seriál)
Džinn (TV seriál)
Otěl Eleon (TV seriál)
Portret ljubimogo (TV seriál)
Učitěl v zakoně. Schvatka (TV seriál)
Vyšibala (TV seriál)
Žizň posle žizni (TV seriál)
2015 Istrebiteli. Poslednij boj (TV seriál)
Vlasik. Těn Stalina (TV seriál)
Profil ubijcy (TV seriál)
Bajkalskij zver (S02E03)
2014 Kuprin. Vpotmach (TV seriál)
Naděžda (TV seriál)
Otmena vsech ograničenij (TV seriál)
Otěc Matvej (TV seriál)
Sestra moja, Ljubov (TV seriál)
V Moskve vsegda solnečno (TV seriál)
Ženščiny na grani (TV seriál)
Těatralnyj roman (E18)
2013 Balabol (TV seriál)
Prostaja žizň (TV seriál)
Strojka (TV seriál)
2012 Kto, jesli ně ja? (TV seriál)
MosGaz (TV seriál)
Spasti bossa (TV seriál)
UGRO. Prostyje parni (TV seriál)
Cennyj tovar (S04E06)
2011 Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Kataly (S02E04)
2010 "Alibi" na dvoich (TV seriál)
Něbo v ogně (TV seriál)
Realnyje pacany (TV seriál)
2009 Kaťa (TV seriál)
2008 Dve sestry (TV seriál)
Moja ljubimaja veďma (TV seriál)
Sobačja žizň (E03)
Soldaty 15. Novyj prizyv (TV seriál)
Žarkij ljod (TV seriál)
Mentovskije vojny (TV seriál)
Provokator (S04E02)
2002 Kodex česti (TV seriál)
Marš Tureckogo (TV seriál)
Kto streljajet poslednim (S02E09)
2000 Vovočka (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky