foto

Alexandr Petrov

  • nar. 1963

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Proryv
2004 Četyre taksista i sobaka
2003 Marš-brosok

TV seriály

2014 UGRO. Prostyje parni (TV seriál)
Nagrady (S05E02)
2013 Ment v zakoně (TV seriál)
Čužaja zemlja (S06E06)
2012 Pravo na pravdu (TV seriál)
V zone riska (TV seriál)
Lesnik (TV seriál)
Zapovednik (S02E20)
2011 Po gorjačim sledam (TV seriál)
Svetofor (TV seriál)
Advokat (TV seriál)
Nědopustimaja samooborona (S07E02)
2010 Džoker (TV seriál)
2009 Vysšij pilotaž (TV seriál)
Pautina (TV seriál)
Kukuškiny děti (S03E02)
2008 Čas Volkova (TV seriál)
Ampula (S02E01)
Špionskije igry (TV seriál)
Něoficialnaja versija (E08)
2007 Mačecha (TV seriál)
2006 Bezmolvnyj svidětěl (TV seriál)
Soldaty 9 (TV seriál)
2002 Dve suďby (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky