foto

Alexandr Pavlov

  • nar. 27.8.1977 (42 let)
    Minsk, Bělorusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Choču byť sčastlivoj (TV film)
Chrani těbja ljubov moja (TV film)
Mesť kak lekarstvo (TV film)
Tri v odnom (TV film)
2016 Zlaja suďba (TV film)
2015 Alla v poiskach Ally
2013 Vesomoje čuvstvo (TV film)
2006 Poslední obrněný vlak
Únik z kruhu
2004 Bezejmenná kóta

TV seriály

2019 Otčim (TV seriál)
Počti semejnyj dětěktiv (TV seriál)
Silnaja slabaja ženščina (TV seriál)
Vsjo moglo byť inače (TV seriál)
2018 Akvareli (TV seriál)
2017 Založnica (TV seriál)
Čjornaja krov (TV seriál)
2016 Dolgi sovesti (TV seriál)
Kuda uchoďat doždi (TV seriál)
Sljozy na poduške (TV seriál)
2015 Kto ja (TV seriál)
Na dalněj zastave (TV seriál)
Něpodkupnyj (TV seriál)
Pauk (TV seriál)
Zatmenije (TV seriál)
2014 Pljus Ljubov (TV seriál)
Uchoďaščaja natura (TV seriál)
Volčje solnce (TV seriál)
2013 Kljaňomsja zaščiščať (TV seriál)
Ně otpuskaj meňa (TV seriál)
2012 Smerť špionam. Lisja nora (TV seriál)
2011 Kamenskaja (TV seriál)
Zamena objekta (S06E04)
2009 Sud (TV seriál)
Pokazatělnoje vystuplenije (E21)
2006 Major Větrov (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky