foto

Julio Bracho

  • nar. 1970
    Mexiko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 La prima
2017 Mariposas Verdes
2016 Refugio
2014 Cantinflas
Las Horas contigo
2012 Fantástico mundo de Juan Orol, El
La mala luz
Mar de Fondo
2011 Aquí Entre Nos
2010 Atentado, El
Desafío
2009 Cabeza de buda
2008 Arráncame la vida
Bajo la sal
Casi divas
To je Angel?
Todos hemos pecado
2007 Cesta babičky Nonny
Eros una vez María
Polvo de ángel
2006 Cansada de besar sapos
Mago Manani, El
Mujer alabastrina
2005 7 dní
2004 La Vulka
Sangre circular
Zapata - El sueño del héroe
2002 Francisca
2001 Me mirabas
Sedmý hřích
Únos v Mexiku
1999 No existen diferencias

TV seriály

2019 El Barón (TV seriál)
Los elegidos (TV seriál)
Sitiados: México (TV seriál)
2018 Fugitiva (TV seriál)
2017 El Chema (TV seriál)
Episode 84 (E84)
Episode 83 (E83)
Episode 82 (E82)
další epizody (65)
2016 El Chema (TV seriál)
Episode 19 (E19)
Episode 18 (E18)
Episode 17 (E17)
další epizody (19)
2012 Clinica, La (TV seriál)
2010 Gritos de muerte y libertad (TV seriál)
2009 Hermanos y detectives (TV seriál)
2008 Mujeres asesinas (TV seriál)
2007 RBD: La familia (TV seriál)
Sexo y otros secretos (TV seriál)
Tiempo final (TV seriál)
2005 Decisiones (TV seriál)
La ley del silencio (TV seriál)
2003 Bajo la misma piel (TV seriál)
2002 Otra, La (TV seriál)
2001 Diseñador ambos sexos (TV seriál)
2000 Precio de tu amor, El (TV seriál)
1999 Infierno en el Paraíso (TV seriál)
1998 Skrytá vášeň (TV seriál)
1997 Antorcha encendida, La (TV seriál)
Mi pequeña traviesa (TV seriál)
Pueblo chico, infierno grande (TV seriál)
1996 Azul (TV seriál)
1995 María José (TV seriál)
Retrato de familia (TV seriál)
1985 Mujer, casos de la vida real (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2010 Desafío

Scenáristická filmografie

Filmy

2010 Desafío

Producentská filmografie

Filmy

2010 Desafío

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky