foto

Chano Urueta

  • nar. 1904
    Cusihuaráchic, Chihuahua, Mexiko
  • zem. 23.3.1979
    Mexico City, Mexiko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1974 Los leones del ring
Los leones del ring contra la Cosa Nostra
1973 Tu camino y el mio
1968 Blue Demon contra cerebros infernales
Blue Demon contra las diabólicas
Puerta y la mujer del carnicero, La
1966 Alma Grande
Blue Demon vs. el poder satánico
Gavilanes negros, Los
1965 Blue Demon: El Demonio Azul
Especialista en chamacas
1964 Cinco asesinos esperan
El robo al tren correo
Lupe Balazos
1963 La muerte en el desfiladero
Los chacales
1962 Camino de la horca
El asaltacaminos
El espejo de la bruja
Hrůzostrašný Baron
Pilotos de la muerte
1961 El hombre de la ametralladora
Guantes de oro
Tres Romeos y una Julieta
1960 Bala perdida
Herencia trágica
Las canciones unidas
Luciano Romero
Revolver en guardia
Tigres del ring, Los
Torneo de la muerte, El
1959 Cuando se quiere se quiere
Del suelo no paso
Los hermanos Diablo
No soy monedita de oro
Una bala es mi testigo
1958 El jinete negro
1957 El jinete sin cabeza
El ratón
Furias desatadas
La cabeza de Pancho Villa
Marca de Satanás, La
Secuestro diabolico
1956 La ilegítima
Serenata en México
1955 El seductor
La rival
Vendedor de muñecas, El
1954 Bruja, La
Desconocida, La
La perversa
Se solicitan modelos
¿Por qué ya no me quieres?
1953 El monstruo resucitado
La bestia magnifica (Lucha libre)
Quiéreme porque me muero
1952 El cuarto cerrado
Mi campeón
Música, mujeres y amor
1951 Del can-can al mambo
La estatua de carne
Manos de seda
Peregrina
Serenata en Acapulco
1950 Al son del mambo
Desalmado, El
Mi preferida
1949 Dos almas en el mundo
El gran campeón
La gota de sangre
No me quieras tanto...
Rayito de luna
Ventarrón
1948 De pecado en pecado
El deseo
La carne manda
La feria de Jalisco
La norteña de mis amores
Santa del barrio, La
Se la llevó el Remington
Si Adelita se fuera con otro
1947 Mujer
1946 El superhombre
1945 El recuerdo de aquella noche
1944 El camino de los gatos
1942 Conde de Montecristo, El
1941 La liga de las canciones
1940 De abajo, Los
¡Que viene mi marido!
1939 La noche de los mayas
Signo de la muerte, El
1938 Canción del alma
Hombres del mar
María
Mi candidato
1937 Jalisco nunca pierde
1935 Clemencia
1934 Enemigos
Escándalo, El
Una mujer en venta
1933 Profanación

Herecká filmografie

Producentská filmografie

Filmy

1957 El ratón
1949 La gota de sangre

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace