foto

George Dreyfus

  • nar. 22.7.1928 (92 let)
    Wuppertal, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

1987 Great Expectations: The Untold Story (TV film)
1986 Fringe Dwellers, The
1983 Descant for Gossips, A (TV film)
Něžné milosti
1981 Outbreak of Love (TV film)
1979 Dimboola
1976 Break of Day
Vypusťte balon

TV seriály

1984 Waterfront (TV seriál)
1980 All the Green Years (TV seriál)
1976 Power Without Glory (TV seriál)
1974 Marion (TV seriál)
Zlatá horečka (TV seriál)
1969 Delta (TV seriál)

Dokumentární

1974 A Steam Train Passes

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky