foto

Robert R. Benton

  • nar. 10.4.1924
    Los Angeles, California, USA
  • zem. 7.12.2003 (79 let)
    Santa Barbara, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

1995 Redwood Curtain (TV film) - set dekoratér
1994 Perry Mason: Případ osudného životního stylu (TV film) - set dekoratér
1992 Bílí muži neumějí skákat - set dekoratér
Posedlá (TV film) - set dekoratér
1991 Kovboj Conagher (TV film)
Lháři - set dekoratér
1989 Je naděje - set dekoratér
1987 Destination America (TV film) - set dekoratér
1986 Bojové nasazení - set dekoratér
Odd Jobs
Top Gun - set dekoratér
Vražda v uniformě (TV film) - set dekoratér
1984 Starman - set dekoratér
1983 Zima úzkosti (TV film) - set dekoratér
1982 Ta mistrovská sezona - set dekoratér
Ten, co nosí smůlu - set dekoratér
1981 Chu Chu and the Philly Flash - set dekoratér
Na život a na smrt - set dekoratér
Second-Hand Hearts - set dekoratér
1979 Byl jsem při tom - set dekoratér
Horor v Amityville - set dekoratér
When You Comin' Back, Red Ryder? - set dekoratér
1978 Nečistá hra - set dekoratér
1977 Telefon - set dekoratér
1976 Chundelatý pes znovu zasahuje - set dekoratér
Podivný pátek - set dekoratér
1974 Hangup - set dekoratér
1973 Shirts/Skins (TV film) - set dekoratér
Soylent Green - set dekoratér
1972 Kůň Justina Morgana - set dekoratér
Válka mezi muži a ženami - set dekoratér
Život a doba soudce Roye Beana - set dekoratér
1971 Divocí tuláci - set dekoratér
Earth II (TV film) - set dekoratér
1970 Brewster McCloud - set dekoratér
Dirty Dingus Magee - set dekoratér
Jahodová proklamace - set dekoratér
Spravedlnost černého muže - set dekoratér
The Moonshine War - set dekoratér
The Traveling Executioner - set dekoratér
Zig Zag - set dekoratér
1969 80 Steps to Jonah - set dekoratér
Elvis: Trable s děvčaty - set dekoratér
The Maltese Bippy - set dekoratér
1968 Arizona Bushwhackers - set dekoratér
Podivný pár - set dekoratér
Project X - set dekoratér
Will Penny - set dekoratér
1967 Bosé nohy v parku - set dekoratér
Chuka - set dekoratér
Easy Come, Easy Go - set dekoratér
Fort Utah - set dekoratér
Nepřátelské pušky - set dekoratér
Prezidentův psychiatr - set dekoratér
Red Tomahawk - set dekoratér
The Busy Body - set dekoratér
The Caper of the Golden Bulls - set dekoratér
The Spirit Is Willing - set dekoratér
Warning Shot - set dekoratér
1966 An Eye for an Eye - set dekoratér
El Dorado - set dekoratér
Johnny Reno - set dekoratér
Nevada Smith - set dekoratér
Paradise, Hawaiian Style - set dekoratér
Picture Mommy Dead - set dekoratér
The Last of the Secret Agents? - set dekoratér
The Night of the Grizzly - set dekoratér
The Oscar - set dekoratér
The Swinger - set dekoratér
Waco - set dekoratér
1965 Dolarová past - set dekoratér
Na vlásku - set dekoratér
The Family Jewels - set dekoratér
The Spy with My Face - set dekoratér
Village of the Giants - set dekoratér
1964 Amerikanizace Emilky - set dekoratér
Elvis Presley: Roustabout - set dekoratér
Zneuctění - set dekoratér
1963 Elvis Presley: Fun in Acapulco - set dekoratér
Hud - set dekoratér
Zamilovaný profesor - set dekoratér
1962 Peklo je pro hrdiny - set dekoratér
1961 Křivák - set dekoratér
1960 Cinderfella - set dekoratér
Hotelový poslíček - set dekoratér
Walk Like a Dragon - set dekoratér
1958 I Married a Monster from Outer Space - set dekoratér
No Time for Sergeants - set dekoratér
Rock-a-Bye Baby - set dekoratér
St. Louis Blues - set dekoratér
The Black Orchid - set dekoratér
The Geisha Boy - set dekoratér
The Matchmaker - set dekoratér
Učitelčin miláček - set dekoratér
1957 Something of Value - set dekoratér
This Could Be the Night - set dekoratér

TV seriály

1991 My Life and Times (TV seriál) - set dekoratér
1969 Medical Center (TV seriál) - set dekoratér
The Courtship of Eddie's Father (TV seriál) - set dekoratér
Then Came Bronson (TV seriál) - set dekoratér
1967 Captain Nice (TV seriál) - set dekoratér
Off to See the Wizard (TV seriál) - set dekoratér
The High Chaparral (TV seriál) - set dekoratér
1966 T.H.E. Cat (TV seriál) - set dekoratér
1965 The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál) - set dekoratér
The Love Affair (S01E26) - set dekoratér
The Yellow Scarf Affair (S01E17) - set dekoratér
1964 The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál) - set dekoratér
The Terbuf Affair (S01E14) - set dekoratér
The King of Knaves Affair (S01E13) - set dekoratér
The Dove Affair (S01E12) - set dekoratér
další epizody (10)
The Twilight Zone (TV seriál) - set dekoratér
The Bewitchin' Pool (S05E36) - set dekoratér
Stopover in a Quiet Town (S05E30) - set dekoratér
The Masks (S05E25) - set dekoratér
další epizody (12)
1963 The Twilight Zone (TV seriál) - set dekoratér
Ring-A-Ding Girl (S05E13) - set dekoratér
Ninety Years Without Slumbering (S05E12) - set dekoratér
A Short Drink from a Certain Fountain (S05E11) - set dekoratér
další epizody (13)
1960 Pete and Gladys (TV seriál) - set dekoratér
1959 Bonanza (TV seriál) - set dekoratér
1956 The Adventures of Hiram Holliday (TV seriál) - set dekoratér
1954 Disneyland (TV seriál) - set dekoratér
1952 Cavalcade of America (TV seriál) - set dekoratér
Four Star Playhouse (TV seriál) - set dekoratér

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky