foto

Lydia Lei

  • nar. 15.10.1952 (67 let)
    USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1988 Police Story: The Watch Commander (TV film)
1984 Velký závod 2
1983 Doktor Detroit
1982 Hammett
Vice Squad
1981 Inchon
1978 Smrtící měsíc (TV film)

TV seriály

1984 Crazy Like a Fox (TV seriál)
1983 A-Team (TV seriál)
1982 Bring 'Em Back Alive (TV seriál)
Cassie & Co. (TV seriál)
Romance Theatre (TV seriál)
1981 Bret Maverick (TV seriál)
1979 Archie Bunker's Place (TV seriál)
1977 Lou Grant (TV seriál)
1976 Charlieho andílci (TV seriál)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky