foto

Sergej Sotnikov

  • nar. 13.6.1983 (37 let)
    Kursk, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Istočnik

TV seriály

2019 Ministěrstvo (TV seriál)
2017 Serebrjanyj bor (TV seriál)
2016 Portret ljubimogo (TV seriál)
2015 Tichij Don (TV seriál)
2014 Jekatěrina (TV seriál)
Slava (TV seriál)
2012 A u nas vo dvore... (TV seriál)
Kuchňa (TV seriál)
2010 Interny (TV seriál)
Vsjo k lučšemu (TV seriál)
2008 Vzroslyje igry (TV seriál)
2007 Zaščita protiv (TV seriál)
2006 Kto v dome chozjain? (TV seriál)
2005 Aeroport (TV seriál)
Samaja krasivaja (TV seriál)

Dokumentární

2012 Kaznokrady (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky