foto

Barbara Darrow

  • nar. 18.11.1931 (87 let)
    Hollywood, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1960 Tall Story
1958 Queen of Outer Space
1957 The Monster That Challenged the World
1956 Best Things in Life Are Free, The
Diane
Hora pokušení
1953 The French Line
1951 Grounds for Marriage
1950 A Life of Her Own

TV seriály

1975 Doctors' Hospital (TV seriál)
Switch (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
1966 Mission: Impossible (TV seriál)
1959 Adventure Showcase (TV seriál)
Markham (TV seriál)
Tightrope (TV seriál)
1958 Mike Hammer (TV seriál)
Peter Gunn (TV seriál)
Special Agent 7 (TV seriál)
1957 Alcoa Theatre (TV seriál)
Bachelor Father (TV seriál)
Colt .45 (TV seriál)
Goodyear Theatre (TV seriál)
M Squad (TV seriál)
1955 The Bob Cummings Show (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
1950 The George Burns and Gracie Allen Show (TV seriál)

TV pořady

1956 The Juke Box Jury (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace