foto

Vladimir Malkov

  • nar. 17.11.1947
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz
  • zem. 12.10.2019 (71 let)
    Moskva, Rusko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Žena mojego muža (TV film)
2018 Dama tref (TV film)
2017 Džafaron
2015 Vojna polov
2014 Ljubov v bolšom gorodě 3
2013 Jolki 3
Čužije děti (TV film)
2011 Mantikora
2010 Vremja sčasťa 2 (TV film)
2009 Nevesta ljuboj cenoj
Černý blesk

TV seriály

2020 Ministěrstvo (TV seriál)
2019 Bednaja děvočka (TV seriál)
Dyldy (TV seriál)
Moja čužaja dočka (TV seriál)
Ně prichodi ko mně vo sně (TV seriál)
2018 Děsjať strel dlja odnoj (TV seriál)
Godunov (TV seriál)
Russkije gorki (TV seriál)
Sinička (TV seriál)
V čužom kraju (TV seriál)
2017 Beglec (TV seriál)
Operacija Muchabbat (TV seriál)
Serebrjanyj bor (TV seriál)
2016 Anna-dětěktiv (TV seriál)
Smetěň (E03)
Na belom kone (TV seriál)
Osinoje gnězdo (TV seriál)
Prestuplenije (TV seriál)
2015 Akademija (TV seriál)
Drugoj major Sokolov (TV seriál)
Londongrad (TV seriál)
Vlasik. Těn Stalina (TV seriál)
2014 God v Toskane (TV seriál)
Legavyj 2 (TV seriál)
Luna (TV seriál)
Maryna Rošča 2 (TV seriál)
Poiski ulik (TV seriál)
Zemskij doktor. Ljubov vopreki (TV seriál)
2013 Grom (TV seriál)
2012 Dělo sledovatělja Nikitina (TV seriál)
Effekt Bogarně (TV seriál)
Vosmiděsjatyje 2 (TV seriál)
Dikij (TV seriál)
Falšivomonětčiki (S03E05)
2011 Metod Lavrovoj (TV seriál)
Čjornyje glaza (S01E11)
Pochiščenije (S01E02)
Objekt 11 (TV seriál)
Almaz-šach (E04)
Ment v zakoně (TV seriál)
Kapkan dlja smotrjaščego (S04E03)
2010 Odnaždy v milicii (TV seriál)
Vsjo k lučšemu (TV seriál)
Pautina (TV seriál)
Zolotaja pulja (S04E04)
2009 Dve sestry 2 (TV seriál)
Margoša (TV seriál)
Odnaždy budět ljubov (TV seriál)
Čas Volkova (TV seriál)
Prizraki (S03E10)
2008 Ranětki (TV seriál)
Čas Volkova (TV seriál)
Těni prošlogo (S02E17)
2007 Agentstvo "Alibi" (TV seriál)
Drug babuški (E50)
Ogoň ljubvi (TV seriál)
Čas Volkova (TV seriál)
Dvojnik (S01E19)
2006 Bezmolvnyj svidětěl (TV seriál)
Ljubov kak ljubov (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky