foto

Marija Afanasjeva

  • nar. 7.6.1987 (32 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Ně para

TV seriály

2016 Ljubov kak stichijnoje bedstvije (TV seriál)
2014 Kapkan dlja Zoluški (TV seriál)
2013 Pjataja straža (TV seriál)
2012 Ljubopytnaja Varvara (TV seriál)
2011 Braťja (TV seriál)
2010 Advokatěssy (TV seriál)
Podsudimyje sjadut naverňaka. Časť 2 (E10)
Podsudimyje sjadut naverňaka. Časť 1 (E09)
Vsjo k lučšemu (TV seriál)
Kodex česti (TV seriál)
Fleška (S04E04)
2008 Ranětki (TV seriál)
2006 Dětěktivy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky