foto

Valerij Kudaškin

  • nar. 21.8.1963 (56 let)
    Tashkent, Uzbekistán, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Avgust. Vosmogo
2010 Kotorogo ně bylo
2001 Bílé peklo

TV seriály

2018 Čužaja krov (TV seriál)
2017 Něizvestnyj (TV seriál)
Svidětěli (TV seriál)
Suďja (S01E45)
2016 Osinoje gnězdo (TV seriál)
Čelnočnicy (TV seriál)
2015 Akademija (TV seriál)
Meždu dvuch ogněj (TV seriál)
Pjataja straža (TV seriál)
Na sčjot "odin" (S03E19)
2014 Kosatka (TV seriál)
Sklifosovskij 3 (TV seriál)
Svati (TV seriál)
Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Prokol (S07E06)
Dikij (TV seriál)
Ochota na mera (S04E06)
2013 Dva otca i dva syna (TV seriál)
Ljudmila (TV seriál)
Mirt obyknovennyj (TV seriál)
Nězabudki (TV seriál)
OSA (TV seriál)
Kodex česti (TV seriál)
Pioněrskije zorki (S06E04)
2012 Po gorjačim sledam 2 (TV seriál)
Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Skorpion v meške (S04E10)
2011 Amazonki (TV seriál)
Dělo na vysšem urovně. Prodolženije (E22)
Dělo na vysšem urovně (E21)
Lesnik (TV seriál)
Opasnyje igry (S01E23)
Metod Lavrovoj (TV seriál)
Tajnyje znaki (S01E05)
Pjatnickij (TV seriál)
Prostyje vešči (S01E24)
Pugovica (S01E18)
Profil ubijcy (TV seriál)
Fantom (S01E06)
2010 Advokatěssy (TV seriál)
Podsudimyje sjadut naverňaka. Časť 2 (E10)
Podsudimyje sjadut naverňaka. Časť 1 (E09)
Kak ja vstretil vašu mamu (TV seriál)
Něvidimki (TV seriál)
Proizvoditěli (E42)
Vsjo k lučšemu (TV seriál)
Gluchar (TV seriál)
Po sovesti (S03E53)
Kodex česti (TV seriál)
Smerť na beregu morja (S04E08)
2009 Tělochranitěl (TV seriál)
Sbityj letčik (S02E01)
Advokat (TV seriál)
Vysokije těchnologii (S06E12)
2008 Univer (TV seriál)
Čas Volkova (TV seriál)
Dočka (S02E20)
Děti vojny (S02E03)
Špionskije igry (TV seriál)
Živaja bomba (E09)
2007 Sled (TV seriál)
Zakon i porjadok: Prestupnyj umysel (TV seriál)
Blizkije ljudi (S02E07)
2006 Bezmolvnyj svidětěl (TV seriál)
Sčastlivy vmeste (TV seriál)

Dokumentární

2017 Russkije jevreji. Film tretij. Posle 1948 goda

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky