foto

Tina Rovère

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Maskérská filmografie

Filmy

2018 Ami-ami
2017 Blockbuster
2015 L'Annonce (TV film)
Zimní píseň
2014 Le beau monde
2012 Comme des frères
2011 Proti větru
2010 Le Baltringue
2009 Lignes de front
Quand la ville mord (TV film)
2008 Poslední služba
2007 Kandidát
L'embrasement (TV film)
2004 Paul Sauvage (TV film)
2003 Láska na útěku (TV film)
Ticket choc
2002 Novela
2001 Pas vu, pas pris (TV film)
Regard de l'autre, Le (TV film)
2000 Old School
1999 Rêve de cauchemar
1998 Únos v Casablance (TV film)
1997 Mon copain Rachid
1995 Le Fils de Gascogne

TV seriály

2007 La Commune (TV seriál)
2005 Dvojí spravedlnost (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky