foto

Stephen Black

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1987 Láska mezi zloději (TV film)
1980 Blinded by the Light (TV film)

TV seriály

1991 Policie z Palm Beach (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)
1984 Papírové panenky (TV seriál)
1983 Emerald Point N.A.S. (TV seriál)
1981 Dynastie (TV seriál)
Love, Sidney (TV seriál)
Síla rodu (TV seriál)
1980 Flamingo Road (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

1986 Matlock (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky