foto

János Bányai

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1978 Bodnárné (TV film)
1977 Galilei (TV film)
Sir John Falstaff (TV film)
1975 A peleskei nótárius (TV film)
Asszony a viharban (TV film)
1974 Ficzek úr (TV film)
Ida (TV film)
Makra
1973 A csodadoktor (TV film)
Az ördög cimborája (TV film)
1971 Névtelen csillag (TV film)
1970 Miért is mentem hozzád feleségül? (TV film)
Tisztújítás (TV film)
1963 Félúton

TV seriály

1974 Megtörtént bünügyek (TV seriál)
Gyilkosság Budán (S01E03)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky