foto

Ron Milbauer

  • nar. 1971
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1999 Ruka zabiják

TV seriály

2017 The 100 (TV seriál)
Gimme Shelter (S04E07)
2016 Lovci (TV seriál)
Quantum Break (TV seriál)
2013 Witches of East End (TV seriál)
2012 Heuréka – město divů (TV seriál)
Hloubka vztahu (S05E08)
Vynucené ukončení (S05E03)
2011 Výjimeční (TV seriál)
Heuréka – město divů (TV seriál)
O mravencích a lidech (S04E16)
2010 Heuréka – město divů (TV seriál)
Monstrózní láska (S04E06)
2005 Lovci duchů (TV seriál)
Bloody Mary (S01E05)
Point Pleasant (TV seriál)
Hell Hath No Fury Like a Woman Choked (E10)
2000 Tucker (TV seriál)
1996 Power Rangers Zeo (TV seriál)
1993 Strážci vesmíru (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace