foto

Sergej Děrevjanko

  • nar. 5.12.1976 (42 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Doktor Sčastě
Ržaka
2012 Match
2011 Oduvančik (TV film)
2007 Indi
2003 Blagoslovitě ženščinu

TV seriály

2019 Smotrjaščaja vdal (TV seriál)
2017 Likar Kovalčuk (TV seriál)
Linija sveta (TV seriál)
2016 Graždanin Nikto (TV seriál)
Na liniji žytťa (TV seriál)
Raněnoje serdce (TV seriál)
The Past Is Yet to Come (TV seriál)
2015 Oficerskije žjony (TV seriál)
Zapytajte u oseni (TV seriál)
Vůně zločinu (TV seriál)
Epizoda 2 (S02E02)
2014 Belyje volki 2 (TV seriál)
Svet i těň majaka (TV seriál)
Temnyje labirinty prošlogo (TV seriál)
2013 Bez prava na vybor (TV seriál)
Lovuška (TV seriál)
Opasnaja ljubov (TV seriál)
Poka stanica spit (TV seriál)
2012 Belyje volki (TV seriál)
Brat za brata 2 (TV seriál)
Džamajka (TV seriál)
Poroch i drob (TV seriál)
2011 Jalta-45 (TV seriál)
2010 108 minut (TV seriál)
1942 (TV seriál)
Ochotniki za karavanami (TV seriál)
Susidy (TV seriál)
Trava pod sněgom (TV seriál)
Vera, Naděžda, Ljubov (TV seriál)
Včera zakončilas vojna (TV seriál)
Černé ovce (TV seriál)
2004 Kavalery morskoj Zvězdy (TV seriál)
2003 Vozvraščenije Muchtara (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace