foto

Michail Žonin

  • nar. 6.11.1974 (46 let)
    Novaya Kakhovka, Ukrajina, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Heťman
2014 Větrenaja ženščina
2013 Kredens
2011 Oduvančik (TV film)
2010 Mama naprokat (TV film)
2004 Evilenko

TV seriály

2019 Pes (TV seriál)
Episode 20 (S05E20)
Episode 19 (S05E19)
Episode 18 (S05E18)
další epizody (20)
2018 Pes (TV seriál)
Episode 20 (S04E20)
Episode 19 (S04E19)
Episode 18 (S04E18)
další epizody (20)
2017 Dve žizni (TV seriál)
Kontakt (TV seriál)
Perekrjostki (TV seriál)
Pes (TV seriál)
Episode 24 (S03E24)
Episode 23 (S03E23)
Episode 22 (S03E22)
další epizody (24)
2016 Graždanin Nikto (TV seriál)
Meždu ljubovju i něnavisťu (TV seriál)
Na liniji žytťa (TV seriál)
The Past Is Yet to Come (TV seriál)
Zabuď i vspomni (TV seriál)
Čerhovyj likar (TV seriál)
Pes (TV seriál)
Episode 24 (S02E24)
Episode 23 (S02E23)
Episode 22 (S02E22)
další epizody (24)
2015 Nikonov i Ko (TV seriál)
Episode 14 (E14)
Oficerskije žjony (TV seriál)
Pes (TV seriál)
Episode 20 (S01E20)
Episode 19 (S01E19)
Episode 18 (S01E18)
další epizody (19)
Volodymyrska 15 (TV seriál)
Za zakonamy vojennoho času (TV seriál)
Žrebij suďby (TV seriál)
2014 Belyje volki 2 (TV seriál)
Bomba (TV seriál)
Ličnoje dělo (TV seriál)
Ograblenije po-ženski (TV seriál)
Pljaž (TV seriál)
Poslednij janyčar (TV seriál)
Větěr v lico (TV seriál)
2013 Brat za brata 3 (TV seriál)
Lovuška (TV seriál)
Ptica v kletke (TV seriál)
Vůně zločinu (TV seriál)
Válka zločinců (S01E07)
Ženskij doktor (TV seriál)
Jedinoždy solgav (S02E18)
2012 Brat za brata 2 (TV seriál)
Poroch i drob (TV seriál)
Podkidyš (E04)
Smerť špionam. Skrytyj vrag (TV seriál)
2011 "Kedr" pronzajet něbo (TV seriál)
Dostaviť ljuboj cenoj (TV seriál)
Ja těbja nikogda ně zabudu (TV seriál)
Jalta-45 (TV seriál)
Jarosť (TV seriál)
Vněštatnyj sotrudnik (E05)
Kostoprav (TV seriál)
2010 Brat za brata (TV seriál)
Jefrosinja (TV seriál)
Ochotniki za karavanami (TV seriál)
Včera zakončilas vojna (TV seriál)
2009 Bludnyje děti (TV seriál)
Pravila ugona (TV seriál)
Pri zagadočnych obstojatělstvach (TV seriál)
2008 Otrjad (TV seriál)
Za vsjo těbja blagodarju 3 (TV seriál)
2007 Angel-chranitěl (TV seriál)
2006 Sakvojaž so svetlym buduščim (TV seriál)
2005 Vozvraščenije Muchtara (TV seriál)
Ochotničij trofej (S02E07)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky