foto

Alexandr Onufrijev

  • nar. 8.3.1978 (43 let)
    Vsevolozhsk, Leningradskaya oblast, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Na kraju ljubvi (TV film)

TV seriály

2019 Cyganka (TV seriál)
2018 Angelina (TV seriál)
Prysluha (TV seriál)
2017 Mama dlja Snihuroňky (TV seriál)
Pes (TV seriál)
Episode 15 (S03E15)
2016 Centralna likarňa (TV seriál)
Graždanin Nikto (TV seriál)
Komanda (TV seriál)
Zabuď i vspomni (TV seriál)
Čerhovyj likar (TV seriál)
Čjornyj cvetok (TV seriál)
2015 Pes (TV seriál)
Episode 5 (S01E05)
Viddil 44 (TV seriál)
2014 Dom s lilijami (TV seriál)
Dvorňažka Ljalja (TV seriál)
Ličnoje dělo (TV seriál)
Pereletnyje pticy (TV seriál)
Verni moju ljubov (TV seriál)
2013 Lovuška (TV seriál)
2012 Ženskij doktor (TV seriál)
2010 Brat za brata (TV seriál)
2003 Vozvraščenije Muchtara (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

2016 Čerhovyj likar (TV seriál)
2012 Ženskij doktor (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky