foto

Alexej Agranovič

  • nar. 23.10.1970 (47 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Dovlatov
Yumorist
2017 Mify o Moskve
NO-ONE
2014 Deduška mojej mečty
2010 O čjom govorjat mužčiny
2002 Kopejka
2000 Zatvornik
1994 Chagi-Tragger

TV seriály

2017 Častica vselennoj (TV seriál)
2000 Čjornaja komnata (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace