foto

Volodymyr Raščuk

  • nar. 11.10.1987 (31 let)
    Mariupol, Ukrajina, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Bobot
2012 Match
2008 Pro Ljubov (TV film)

TV seriály

2017 Nevypravni (TV seriál)
2016 Centralna likarňa (TV seriál)
Na liniji žytťa (TV seriál)
Niti suďby (TV seriál)
Rajske misce (TV seriál)
Vikno žytťa (TV seriál)
2015 Viddil 44 (TV seriál)
2012 Džamajka (TV seriál)
2010 Vera, Naděžda, Ljubov (TV seriál)
2003 Vozvraščenije Muchtara (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace