foto

Gloria Gifford

  • nar. 6.7.1946 (74 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 A Perfect Ending
2011 Vánoční průvod (TV film)
2008 Půlnoční polibek (TV film)
2007 První vítězství (TV film)
Vánoční přání (TV film)
2001 Spirit Rising
2000 Destiny Stalled
Hidden Blessings (TV film)
1997 Ti jiní
1995 Across the Moon
1993 Srdcová trojka
There Was a Little Boy (TV film)
1990 Tales from the Whoop: Hot Rod Brown Class Clown (TV film)
1988 Splněné přání
1986 Velké problémy
1984 Hraje skupina Spinal Tap
Last of the Great Survivors (TV film)
Touch of Scandal, A (TV film)
1983 Když chlap zešílí
Taxikáři
1982 48 hodin
She's with Me (TV film)
1981 Death of a Centerfold: The Dorothy Stratten Story (TV film)
Don't Look Back: The Story of Leroy 'Satchel' Paige (TV film)
Halloween II
1978 Apartmá v Kalifornii

TV seriály

2016 12 opic (TV seriál)
Hyena (S02E09)
2008 Rita Rocks (TV seriál)
2002 8 Simple Rules... for Dating My Teenage Daughter (TV seriál)
2001 Advokáti (TV seriál)
Killing Time (S06E02)
2000 Syn pláže (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Tak sladký žal (S06E21)
1999 Chicken Soup for the Soul (TV seriál)
1997 The Good News (TV seriál)
Věřte nevěřte (TV seriál)
Chůva k pohledání (TV seriál)
Samson, He Denied Her (S04E17)
1996 Tracey Takes On... (TV seriál)
Chůva k pohledání (TV seriál)
Green Card (S03E25)
1993 Dave's World (TV seriál)
1992 Hangin' with Mr. Cooper (TV seriál)
1989 Life Goes On (TV seriál)
1988 Knightwatch (TV seriál)
1984 1st & Ten (TV seriál)
Hunter (TV seriál)
Horký brambor (S01E03)
1982 Rodinná pouta (TV seriál)
The New Odd Couple (TV seriál)
Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
Witness to an Incident (S02E01)
1981 Gimme a Break! (TV seriál)
The Incredible Hulk (TV seriál)
Two Godmothers (S05E02)
1979 Hart a Hartová (TV seriál)
1977 The Love Boat (TV seriál)
1976 Koroner Quincy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky