foto

Ashraf Barhom

  • nar. Galilea, Izrael
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Izraelský herec Ashraf Barhom má okrem židovského, aj arabský pôvod (aj preto sa niekde uvádza jeho priezvisko ako Barhoum). Narodil sa v malej dedine Tarshiha, ležiacej v Galilei a má tri sestry.
Ešte predtým, než začal študovať na univerzite v Haife, v odbore divadelných umení, bol aktívnym už na škole a podieľal sa na mnohých školských hrách a vystúpeniach. Do povedomia divákov sa dostal až po tom, čo sa objavil vo filmoch SYRSKÁ NEVESTA (2004) a RAJ HNEĎ TERAZ (2005). V tomto filme si zahral rolu Abu-Karema.
Aj vďaka tomu sa Ashraf Barhom dostal k väčším filmovým projektom, akými sú napr. akčná snímka z roku 2007 – KRÁĽOVSTVO, kde stvárnil postavu plukovníka Faris Al Ghaziho, ďalej historická snímka režiséra A. Amenábara s názvom AGORA (2009), vojnový film z toho istého roku – LIBANON alebo veľkofilm SÚBOJ TITANOV, kde si zahrali aj také herecké mená ako Sam WorthingtonLiam NeesonRalph Fiennes či Mads Mikkelsen. V roku 2011 sa predstavil aj v snímke CORIOLANUS, kde si zopakoval spoluprácu so spomínaným Ralphom Fiennesom.
Medzi zatiaľ posledné projekty, na ktorých spolupracuje patrí dlho očakávaný film resp. nepriame pokračovanie snímky 300 s názvom 300: Rise Of An Empire.
Ashraf o sebe tvrdí, že je „hybridom, z kultúrneho hľadiska“, a že si nevybral kde sa narodil. Je tiež silne veriacim a svoj život si veľmi cení a má ho rád.

M "MikaelSVK" H

Herecká filmografie

Filmy

2015 Al munataf
2014 Arrest, The
The Savior
300: Vzestup říše
2012 Dědictví
Zaytoun
2011 Coriolanus
2010 Souboj Titánů
2009 Agora
Libanon
2007 Království
2005 Ráj hned teď
2004 Ahava Colombianit
Ahava Columbianit
Syrská nevěsta

TV seriály

2016 Tyran (TV seriál)
The Dead and the Living (S03E03)
Cockroach (S03E02)
Spring (S03E01)
2015 Tyran (TV seriál)
Mír pro Abudín (S02E12)
Boží vůle (S02E11)
Operace písečná bouře (S02E10)
další epizody (12)
2014 Tyran (TV seriál)
Mimořádný stav (S01E02)
Pilot (S01E01)
2013 By Any Means (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace