foto

Nikolaj Danielsen

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2018 Iqbal & Den Indiske Juvel
Složka 64
2017 Cesta časem
Dan Dream
2016 Iqbal & superchippen
2015 Idealista
Lukasův svět
2013 Antboy
2011 Magi i luften
2010 Experiment
2008 Uchazeč
2005 Allegro
Outsider
2004 Visions of Europe
2003 Šrám

TV seriály

2020 Når støvet har lagt sig (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
další epizody (10)
2019 Forhøret (TV seriál)
Sidste stop (E08)
Lighuset (E07)
Travbanen (E06)
další epizody (8)
2018 Liberty (TV seriál)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
další epizody (5)
2017 Rita (TV seriál)
Hjemme (S04E08)
Familie (S04E07)
Barndommens gade (S04E06)
další epizody (8)
2016 Den anden verden (TV seriál)
Episode 24 (E24)
Episode 23 (E23)
Episode 22 (E22)
další epizody (24)
2015 Hjørdis (TV seriál)
Rita (TV seriál)
Testen (S03E08)
Lederen (S03E07)
Frit fald (S03E06)
další epizody (8)
2013 Rita (TV seriál)
Ukrudt (S02E08)
Rollemodellen (S02E07)
Den første kærlighed (S02E06)
další epizody (8)
2012 Rita (TV seriál)
Moderen (S01E08)
Prinsessen (S01E07)
Hykleren (S01E06)
další epizody (8)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky