foto

Andreas Kongsgaard

  • nar. 24.6.1980 (39 let)
    København, Dánsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

2016 Tři - dva - jedna TEĎ!
2015 Arne Dahl: Efterskalv (TV film)
Rošťák Villads
2014 Adils Krig
Encounters
Krummerne - Alt på spil
2012 Bewilderbeast
Kříž cti
2009 Dívka, která kopla do vosího hnízda
Dívka, která si hrála s ohněm
2008 Cesta na Saturn
2005 Bare Holger

TV seriály

2018 Cesty Páně (TV seriál)
Epizoda 10 (S02E10)
Epizoda 9 (S02E09)
Epizoda 8 (S02E08)
další epizody (10)
2017 Cesty Páně (TV seriál)
Epizoda 10 (S01E10)
Epizoda 9 (S01E09)
Epizoda 8 (S01E08)
další epizody (10)
2016 Den anden verden (TV seriál)
Episode 24 (E24)
Episode 23 (E23)
Episode 22 (E22)
další epizody (24)
Kanonkongen Freja (TV seriál)
2014 Bankerot (TV seriál)
2012 Vánoční hvězda (TV seriál)
2011 Lykke (TV seriál)
Naprostá nejistota (TV seriál)
2009 Mille (TV seriál)
Pact (TV seriál)
2007 Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
I Guds namn (S03E08)
Det tysta skriket (S03E07)
Den japanska shungamålningen (S03E05)

Dokumentární

2016 Med hjertet i dansen
2015 Tančím pro tebe
2011 Velvyslanec

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace