foto

Andreas Kongsgaard

  • nar. 24.6.1980 (40 let)
    København, Dánsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

2016 Tři - dva - jedna TEĎ!
2015 Arne Dahl: Efterskalv (TV film)
Rošťák Villads
2014 Adils Krig
Encounters
Krummerne - Alt på spil
2012 Bewilderbeast
Kříž cti
2009 Dívka, která kopla do vosího hnízda
Dívka, která si hrála s ohněm
2008 Cesta na Saturn
2005 Bare Holger

TV seriály

2018 Cesty Páně (TV seriál)
Kløv træet, jeg er dér. Løft stenen op, og I skal finde mig dér - Thomasevangeliet (S02E10)
Når du går gennem Helvede, så bliv ved med at gå - Winston Churchill (S02E09)
Din Tilgivelse til en Anden er Din egen Tilgivelse - Søren Kierkegaard, Kjerlighedens Gjerninger (S02E08)
další epizody (10)
2017 Cesty Páně (TV seriál)
Epizoda 10 (S01E10)
Epizoda 9 (S01E09)
Epizoda 8 (S01E08)
další epizody (10)
2016 Den anden verden (TV seriál)
Episode 24 (E24)
Episode 23 (E23)
Episode 22 (E22)
další epizody (24)
Kanonkongen Freja (TV seriál)
2015 Bankerot (TV seriál)
Episode 5 (S02E05)
Episode 4 (S02E04)
Episode 2 (S02E02)
2014 Bankerot (TV seriál)
Episode 8 (S01E08)
2012 Vánoční hvězda (TV seriál)
2011 Lykke (TV seriál)
Naprostá nejistota (TV seriál)
2009 Mille (TV seriál)
Pact (TV seriál)
2007 Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
I Guds namn (S03E08)
Det tysta skriket (S03E07)
Den japanska shungamålningen (S03E05)

Dokumentární

2020 Rejsen til utopia
2016 Med hjertet i dansen
2015 Tančím pro tebe
2011 Velvyslanec

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky