foto

Christoph Darnstädt

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2021 Laim und die Tote im Teppich (TV film)
2020 Der Kommissar und die Wut (TV film)
Laim und der letzte Schuldige (TV film)
2017 Der Kommissar und das Kind (TV film)
2013 Familie ohne Grenzen (TV film)
2012 Die Tote ohne Alibi (TV film)
Nepohodlný svědek (TV film)
2011 Podfukáři (TV film)
2010 Blackout (TV film)
Tajná operace (TV film)
2009 Můj Džin z lahve a já (TV film)
2004 Pokojská a milionář (TV film)
2001 Experiment

TV seriály

2020 Místo činu (TV seriál)
Berlín: Pár slov po půlnoci (S51E25)
2019 Místo činu (TV seriál)
Berlín: Na správné cestě (S50E16)
2018 Der Kroatien-Krimi (TV seriál)
Der Henker (S03E02)
Der Mädchenmörder von Krac (S03E01)
Messer am Hals (S02E02)
další epizody (4)
Místo činu (TV seriál)
Unesená v Istanbulu (S49E22)
2017 Místo činu (TV seriál)
Berlín: Láska bláznivá (S48E18)
2016 Der Kroatien-Krimi (TV seriál)
Tod einer Legende (S01E02)
Der Teufel von Split (S01E01)
Místo činu (TV seriál)
Fegefeuer (S47E02)
Der große Schmerz (S47E01)
2015 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Töchter und Söhne (S15E09)
2014 Místo činu (TV seriál)
Hamburk - Oko za oko (S45E11)
2013 Místo činu (TV seriál)
Hamburk - Nickův zákon (S44E09)
Kaltblütig (S44E03)
2010 Dva muži zákona (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
Vergissmeinnicht (S41E10)
2009 Místo činu (TV seriál)
Vermisst (S40E27)
2008 Kmotra (TV seriál)
Die Patin - Teil 3 - Kein Weg zurück (E03)
Die Patin - Teil 2 - Kein Weg zurück (E02)
Die Patin - Teil 1 - Kein Weg zurück (E01)
2007 GSG 9: Speciální jednotka (TV seriál)
2006 Místo činu (TV seriál)
Der Lippenstiftmörder (S37E20)
2001 40. okrsek (TV seriál)
1997 Hinter Gittern - Der Frauenknast (TV seriál)
1996 Alle zusammen - Jeder für sich (TV seriál)
1990 Achterbahn (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky