foto

Karen Kadler

  • nar. 17.11.1934
    Kanada
  • zem. 15.11.1984 (49 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1974 The Spectre of Edgar Allan Poe
1961 Devil's Messenger, The
1960 The Beatniks
1959 The Big Fisherman
1956 It Conquered the World
1955 Kiss of Fire
Running Wild
1954 Francis Joins the WACS

TV seriály

1959 13 Demon Street (TV seriál)
1958 The Donna Reed Show (TV seriál)
The Rough Riders (TV seriál)
1955 Cheyenne (TV seriál)
Highway Patrol (TV seriál)
1950 Lux Video Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace