foto

Jeong-hyeon Kim

  • nar. 5.4.1990 (29 let)
    Pusan, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Geudae ireumeun jangmi
2018 Kiokeul mannada - cheotsarang
2017 Eoneunal
2016 Choin
내일의 시간
2012 내가 같이 있어줄게

TV seriály

2019 Sarangeui bulsichak (TV seriál)
2018 Eurachacha waikiki (TV seriál)
Sigan (TV seriál)
2017 Binggoo (TV seriál)
Hakgyo 2017 (TV seriál)
Kkakkameoriui yeonae (TV seriál)
Yeokjuk : baegseongeul humchin dojeog (TV seriál)
2016 Jiltueui hwasin (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky