foto

Gary Vinson

  • nar. 22.10.1936
    El Segundo, California, USA
  • zem. 15.10.1984 (47 let)
    Redondo Beach, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1981 The Munsters' Revenge (TV film)
1980 $5.20 an Hour Dream, The (TV film)
1976 Million Dollar Rip-Off, The (TV film)
1975 Half a House
1971 Do Not Fold, Spindle, or Mutilate (TV film)
1968 Nobody's Perfect
1967 Far Out West, The - a.z.
1965 McHale's Navy Joins the Air Force
1964 McHale's Navy
1961 A Majority of One
1960 High School Caesar
1959 Yellowstone Kelly
1958 The Restless Years
1957 Fear Strikes Out
Mladý cizinec
Rockabilly Baby
The Invisible Boy

TV seriály

1983 Boone (TV seriál)
1981 The Fall Guy (TV seriál)
1978 B.J. and the Bear (TV seriál)
Battlestar Galactica (TV seriál)
The Incredible Hulk (TV seriál)
The Next Step Beyond (TV seriál)
1977 Operation Petticoat (TV seriál)
1976 Letka černých ovcí (TV seriál)
Spencer's Pilots (TV seriál)
1975 S.W.A.T. (TV seriál)
1974 The Six Million Dollar Man (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Dusty's Trail (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)
1972 V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 The Waltons (TV seriál)
1970 McCloud (TV seriál)
Nancy (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
1968 The Mod Squad (TV seriál)
1966 Pistols 'n' Petticoats (TV seriál)
1965 The F.B.I. (TV seriál)
1962 Going My Way (TV seriál)
McHale's Navy (TV seriál)
Room for One More (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
1961 Alcoa Premiere (TV seriál)
1960 The Roaring 20's (TV seriál)
The Tall Man (TV seriál)
1959 Bourbon Street Beat (TV seriál)
Hawaiian Eye (TV seriál)
Laramie (TV seriál)
Not for Hire (TV seriál)
The Alaskans (TV seriál)
The Deputy (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Bat Masterson (TV seriál)
Bronco (TV seriál)
Lawman (TV seriál)
Target (TV seriál)
The Ed Wynn Show (TV seriál)
The Rough Riders (TV seriál)
1957 Bachelor Father (TV seriál)
Colt .45 (TV seriál)
Harbor Command (TV seriál)
Maverick (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Sugarfoot (TV seriál)
The Court of Last Resort (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
Whirlybirds (TV seriál)
1956 Playhouse 90 (TV seriál)
West Point (TV seriál)
1955 Cheyenne (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
1952 Our Miss Brooks (TV seriál)
The Adventures of Ozzie & Harriet (TV seriál)
1948 Studio One (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace