foto

Tony Miller

  • nar. 29.3.1927
    Chicago, Illinois, USA
  • zem. 12.9.1999 (72 let)
    Woodland Hills, Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1986 Kate's Secret (TV film)
1985 Mirrors (TV film)
Můj život milence (TV film)
1984 Obsessive Love (TV film)
Second Sight: A Love Story (TV film)
1983 Lies
1981 Trhák
1961 Return to Peyton Place
1959 T-Bird Gang
1958 War of the Satellites
1957 Útok krabích monster

TV seriály

1986 Starman (TV seriál)
1984 Santa Barbara (TV seriál)
1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
1979 Delta House (TV seriál)
Knots Landing (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
The Incredible Hulk (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)
The Amazing Spider-Man (TV seriál)
1976 Three's Company (TV seriál)
1964 The Twilight Zone (TV seriál)
What's in the Box (S05E24)
1959 The Dennis O'Keefe Show (TV seriál)
1958 Man with a Camera (TV seriál)
The Donna Reed Show (TV seriál)
1957 Goodyear Theatre (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Tombstone Territory (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1959 T-Bird Gang

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace