foto

Miguel Sapochnik

  • nar. 1974
    Hammersmith, Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2017 Altered Carbon
2014 Hieroglyph (TV film)
2010 Repo Men
2000 Dreamer, The

TV seriály

2017 Iron Fist (TV seriál)
Eight Diagram Dragon Palm (E04)
2016 Hra o trůny (TV seriál)
Vichry zimy (S06E10)
Bitva bastardů (S06E09)
2015 Hra o trůny (TV seriál)
Tvrdodomov (S05E08)
Dar (S05E07)
Masters of Sex (TV seriál)
The Excitement of Release (S03E03)
Temný případ (TV seriál)
Kostel v troskách (S02E06)
2014 Extant (TV seriál)
Mind Games (TV seriál)
2013 Banshee (TV seriál)
Šílená posedlost (S01E10)
Mizerný šachista (S01E09)
Banshee Origins (TV seriál)
Revoluce (TV seriál)
Duchové (S01E12)
2008 Hranice nemožného (TV seriál)
2004 Dr. House (TV seriál)

Herecká filmografie

Dokumentární

2015 Hra o trůny V. - Den na natáčení (TV film)

Producentská filmografie

Filmy

2014 Hieroglyph (TV film)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace