foto

Miguel Sapochnik

  • nar. 1974
    Hammersmith, Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2021 BIOS
2014 Hieroglyph (TV film)
2010 Repo Men
2000 The Dreamer

TV seriály

2020 House of the Dragon (TV seriál)
2019 Hra o trůny (TV seriál)
Zvony (S08E05)
Dlouhá noc (S08E03)
2018 Půjčovna masa (TV seriál)
Z minulosti (S01E01)
2017 Iron Fist (TV seriál)
Osmiznaká dračí dlaň (S01E04)
2016 Hra o trůny (TV seriál)
Vichry zimy (S06E10)
Bitva bastardů (S06E09)
2015 Temný případ (TV seriál)
Kostel v troskách (S02E06)
Mystérium sexu (TV seriál)
Konečně je to venku (S03E03)
Hra o trůny (TV seriál)
Tvrdodomov (S05E08)
Dar (S05E07)
2014 Extant (TV seriál)
Nanebevstoupení (S01E13)
Mind Games (TV seriál)
2013 Banshee (TV seriál)
Šílená posedlost (S01E10)
Mizerný šachista (S01E09)
Banshee Origins (TV seriál)
Revoluce (TV seriál)
Duchové (S01E12)
2012 Procitnutí (TV seriál)
Turtles All the Way Down (E13)
Falling Skies (TV seriál)
Young Bloods (S02E04)
Hranice nemožného (TV seriál)
Přenosový slučovač myšlenek vzor 11 (S05E01)
Dr. House (TV seriál)
Vydržet (S08E21)
Zkouška odvahy (S08E16)
2011 Hranice nemožného (TV seriál)
Osamění (S04E03)
Dr. House (TV seriál)
Mrtvý a pohřbený (S08E07)
Přesčasy (S07E22)
Rodinná praxe (S07E11)
další epizody (4)

Producentská filmografie

Filmy

2014 Hieroglyph (TV film)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2020 House of the Dragon (TV seriál)

Herecká filmografie

Dokumentární

2015 Hra o trůny V. - Den na natáčení (TV film)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(24)