foto

Michael Rady

  • nar. 20.8.1981 (37 let)
    Filadelfie, Pennsylvania, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Americký herec Michael Rady se narodil 20. srpna 1981 ve Philadelphii, USA. Navštěvoval Saint Joseph's Preparatory School, která je známá pro svůj vynikající divadelní program.

Do světa filmu vstoupil jako seriálový herec ve vedlejších rolích (POHOTOVOST, KRIMINÁLKA NY). Jeho první velká role přišla v roce 2005 ve filmu SESTERSTVO PUTOVNÍCH KALHOT, kde hrál řeckého kluka Kostase, který se zamiluje do dívky Leny. V roce 2006 hrál jen v několika epizodách seriálu V UTAJENÍ. V roce 2008 se vrátil jako Řek Kostas Dounas do pokračování filmu SESTERSTVO PUTOVNÍCH KALHOT 2. V tomtéž roce hrál v seriálu SWINGTOWN, kde ztvárnil učitele filozofie Douga Stephense. Ve stejném roce účinkoval také v nekonvenčním filmovém dramatu nezávislého režiséra Zeka Zelkera IN SEARCH OF. Další seriál, kde hrál ve 14 epizodách Maxe Tylera, byl GREEK (2007). V roce 2009 dostal hlavní roli v úspěšném pokračování amerického seriálu MELROSE PLACE, kde zobrazil nadaného filmaře Jonaha Millera. Vedle něj se objevilo několik hvězd Melrose Place z roku 1992 - Thomas Calabro, Heather Locklear. V blízké budoucnosti vystoupí v roli agenta Jonese v životopisném filmu Clinta Eastwooda J. EDGAR (2011). O tom, že se herec na poli filmu začíná zviditelňovat, svědčí slíbený kontrakt s tvůrci seriálu THE MENTALIST, kde má Michael hrát nového bosse Patricka Jane.

Talentovaný urostlý (1.83 m) herec, s kukučem slaďouše, ve svém volnu rád aktivně relaxuje. Mezi jeho koníčky patří zahradničení a surfování.

♥Milka "Roman.Ticka" K♥

Herecká filmografie

Filmy

2019 Love to the Rescue (TV film)
2018 Christmas at Pemberley Manor (TV film)
Secret Santa
2017 A Joyous Christmas (TV film)
2016 Christmas in Homestead (TV film)
2015 Cloudy with a Chance of Love (TV film)
Žít podle svého (TV film)
2014 The Occupants
2013 Random Encounters
2011 J. Edgar
2009 InSearchOf
2008 Sesterstvo putovních kalhot 2
2006 Orpheus (TV film)
Ve stínu pravdy
Záchranáři
2005 Sesterstvo putovních kalhot

TV seriály

2019 Doktoři (TV seriál)
Fear Finds a Way (S02E12)
2018 Atypical (TV seriál)
Living at an Angle (S02E08)
Little Dude and the Lion (S02E03)
Timeless (TV seriál)
Chinatown (S02E10)
The General (S02E09)
Mrs. Sherlock Holmes (S02E07)
další epizody (8)
2017 Atypical (TV seriál)
The Silencing Properties of Snow (S01E08)
Lucifer (TV seriál)
Chloe Does Lucifer (S03E08)
2016 UnREAL (TV seriál)
Friendly Fire (S02E10)
Espionage (S02E09)
Fugitive (S02E08)
další epizody (9)
Jane the Virgin (TV seriál)
Chapter Thirty-Three (S02E11)
2015 Jane the Virgin (TV seriál)
Chapter Twenty-Four (S02E02)
Chapter Fifteen (S01E15)
Chapter Thirteen (S01E13)
další epizody (4)
Stalker (TV seriál)
My Hero (E14)
2014 Inteligence (TV seriál)
Jane the Virgin (TV seriál)
Chapter Eight (S01E08)
Chapter Seven (S01E07)
Chapter Four (S01E04)
2013 Doktorka Emily (TV seriál)
Emily and... The Leap (E13)
Emily and... The Perfect Storm (E12)
Emily and... The Teapot (E11)
další epizody (6)
2012 Doktorka Emily (TV seriál)
Emily and... the Good and the Bad (E07)
Emily and... the Question of Faith (E06)
Emily and... the Tell-Tale Heart (E05)
další epizody (7)
Profesionální lháři (TV seriál)
Mayská apokalypsa (S01E12)
Ouroboros (S01E09)
Přistání v Los Angeles (S01E06)
další epizody (4)
2011 Mentalista (TV seriál)
Kolo kolo mlýnský (S04E04)
2010 Castle na zabití (TV seriál)
Smrtelná známost (S03E01)
Melrose Place (TV seriál)
Wilshire (E18)
Sepulveda (E17)
Santa Fe (E16)
další epizody (6)
Médium (TV seriál)
Time Keeps on Slipping (S06E20)
2009 Melrose Place (TV seriál)
San Vicente (E12)
June (E11)
Cahuenga (E10)
další epizody (12)
Chirurgové (TV seriál)
Do temnot půjdu za tebou... (S05E17)
2008 Swingtown (TV seriál)
2007 Greek (TV seriál)
Kriminálka New York (TV seriál)
Čas vypršel (S04E04)
Pohotovost (TV seriál)
Návrat domů (S14E08)
Zkouška (S14E06)
2006 V utajení (TV seriál)
Fitna (S02E07)
School (S02E06)
Home (S02E05)
další epizody (4)
2005 Closer (TV seriál)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace