foto

Margareta Pettersson

  • nar. 6.10.1955 (62 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Zmenšování
2015 Gerila
2014 Něco se musí zlomit
2012 Výpadky proudu
2004 Hip, hip, hurá!
1999 Dödlig drift
Sjön
1997 Chock 6 - Det ringer (TV film)
1991 Joker
1986 Beskyddarna (TV film)
I lagens namn
Morrhår & ärtor
Ormens väg pa hälleberget
På liv och död
1981 Kohout
1978 Frihetens murar
1976 Långt borta och nära

TV seriály

2013 Barna Hedenhös uppfinner julen (TV seriál)
Epizoda 24 (E24)
Epizoda 14 (E14)
Epizoda 3 (E03)
další epizody (4)
2012 Kontoret (TV seriál)
2010 Våra vänners liv (TV seriál)
1999 Ett litet rött paket (TV seriál)
Sally (TV seriál)
1996 Silvermannen (TV seriál)
1995 Anmäld försvunnen (TV seriál)
1994 Fallet Paragon (TV seriál)
1992 Rederiet (TV seriál)
1989 Flickan vid stenbänken (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace