foto

Göran Engman

  • nar. 4.5.1953 (66 let)
    Västervik, Kalmar län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Maria Wern - Dit ingen når
2015 Arne Dahl: Dödsmässa (TV film)
2002 Utanför din dörr
1999 Mamy Blue
1996 Ellinors bröllop
1995 Stora och små män
1993 Prak
1991 Facklorna (TV film)
1990 Greger Olsson köper en bil
Gränslots
Jag skall bli Sveriges Rembrandt eller dö!

TV seriály

2014 Piratskattens hemlighet (TV seriál)
2013 Barna Hedenhös uppfinner julen (TV seriál)
Episode 14 (E14)
Episode 9 (E09)
2010 Våra vänners liv (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 3 (E03)
2002 Skeppsholmen (TV seriál)
1997 OP7 (TV seriál)
Skärgårdsdoktorn (TV seriál)
1987 Som man ropar (TV seriál)
1986 Hövdingen (TV seriál)
1983 Farmor och vår herre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky