foto

Steven Pasquale

  • nar. 18.11.1976 (42 let)
    Hershey, Pennsylvania, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Nahoře-dole (TV film)
2012 Kóma (TV film)
2007 Vetřelci vs. Predátor 2
2005 Severní polární záře
2004 The Last Run

TV seriály

2017 Doubt (TV seriál)
The Return (E13)
Running Out of Time (E12)
I'm In If You Are (E11)
další epizody (13)
2016 American Crime Story (TV seriál)
Dar z nebes (S01E09)
Konspirační teorie (S01E07)
Mediální masáž (S01E06)
další epizody (5)
Miliardy (TV seriál)
Where the F*ck Is Donnie? (S01E09)
The Punch (S01E07)
Bloodline (TV seriál)
Part 21 (S02E08)
Part 15 (S02E02)
2015 Bloodline (TV seriál)
Part 13 (S01E13)
Part 6 (S01E06)
Part 5 (S01E05)
další epizody (6)
Dobrá manželka (TV seriál)
Kostky jsou vrženy (S06E16)
Zbraně pro každého (S06E15)
Mind's Eye (S06E14)
další epizody (6)
2014 Dobrá manželka (TV seriál)
The Trial (S06E10)
Sticky Content (S06E09)
Red Zone (S06E08)
další epizody (7)
Ve službách FBI (TV seriál)
Shrábnutí akcií (S05E12)
2013 Do No Harm (TV seriál)
It Could Be Worse (TV seriál)
2011 Zachraň mě (TV seriál)
Ashes (S07E09)
Vows (S07E08)
Jeter (S07E07)
další epizody (9)
2010 Submissions Only (TV seriál)
Zachraň mě (TV seriál)
A.D.D. (S06E10)
Goodbye (S06E09)
Cowboy (S06E08)
další epizody (10)
2009 Zachraň mě (TV seriál)
Drink (S05E22)
Jump (S05E21)
Zippo (S05E20)
další epizody (22)
2007 Zachraň mě (TV seriál)
Yaz (S04E13)
Keefe (S04E12)
Cycle (S04E11)
další epizody (13)
2006 Zachraň mě (TV seriál)
Beached (S03E13)
Hell (S03E12)
Twilight (S03E11)
další epizody (13)
2005 Zachraň mě (TV seriál)
Justice (S02E13)
Happy (S02E12)
Bitch (S02E11)
další epizody (13)
2004 Zachraň mě (TV seriál)
Sanctuary (S01E13)
Leaving (S01E12)
Mom (S01E11)
další epizody (13)
2003 Platinum (TV seriál)
2001 Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Živote je příliš krátký (S01E09)
Křižovatky (S01E08)

TV pořady

2011 The 65th Annual Tony Awards (TV pořad)
2004 Móda a rock (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace