foto

Michael Lombardi

  • nar. 2.9.1976 (44 let)
    USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Sno Babies
2017 Central Park
2015 Last Knights
2009 Potápěč
2006 Žij rychle! (TV film)

TV seriály

2017 The Deuce: Špína Manhattanu (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2015 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Prokletí (S06E10)
2014 Castle na zabití (TV seriál)
Prkno a pořádek (S06E21)
2012 Kriminálka Miami (TV seriál)
Poslední kapka (S10E14)
2011 Zachraň mě (TV seriál)
Ashes (S07E09)
Vows (S07E08)
Jeter (S07E07)
další epizody (9)
2010 Zachraň mě (TV seriál)
A.D.D. (S06E10)
Goodbye (S06E09)
Cowboy (S06E08)
další epizody (10)
2009 Zachraň mě (TV seriál)
Drink (S05E22)
Jump (S05E21)
Zippo (S05E20)
další epizody (22)
2007 Zachraň mě (TV seriál)
Yaz (S04E13)
Keefe (S04E12)
Cycle (S04E11)
další epizody (13)
2006 Six Degrees (TV seriál)
Zachraň mě (TV seriál)
Beached (S03E13)
Hell (S03E12)
Twilight (S03E11)
další epizody (13)
2005 Zachraň mě (TV seriál)
Justice (S02E13)
Happy (S02E12)
Bitch (S02E11)
další epizody (13)
2004 Zachraň mě (TV seriál)
Sanctuary (S01E13)
Leaving (S01E12)
Mom (S01E11)
další epizody (13)
2002 21. okrsek (TV seriál)
Vacation (S02E12)
2000 Sex ve městě (TV seriál)
Není kouře (S03E01)

Producentská filmografie

Filmy

2020 Sno Babies

Host

TV pořady

2016 Skip and Shannon: Undisputed (TV pořad)
2004 Móda a rock (TV pořad)
1975 Saturday Night Live (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky