foto

John Scurti

  • nar. Northport, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Irčan
Špatné vychování
2017 Off the Rails
2016 Takoví jsme
2013 Möbius
2011 Dirty Movie
Olive
2005 Válka světů
2003 Crooked Lines
Úsměv Mony Lisy
1996 Nádherný holky
1994 Nezvaný host
Vraždící zbraň
1993 Kdo je kdo

TV seriály

2018 Dobrej polda (TV seriál)
Bull (TV seriál)
Fool Me Twice (S03E06)
Marvel's Luke Cage (TV seriál)
Sklep (S02E06)
2017 The Detour (TV seriál)
The Tournament (S02E06)
2016 Marvel's Luke Cage (TV seriál)
DWYCK (S01E09)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Přátelé v nouzi (S06E17)
2015 To Appomattox (TV seriál)
Deadbeat (TV seriál)
The Ghost of Christmas Presents (S02E12)
Sirens (TV seriál)
Charbroiled (S02E09)
2014 Sirens (TV seriál)
Shotgun Wedding (S01E10)
Domek z karet (TV seriál)
15. kapitola (S02E02)
2013 Vzpomínky (TV seriál)
Bigtime (S02E01)
2012 Okrsek 22 (TV seriál)
Jumpers (E10)
Crossing the Rubicon (E06)
Lovci zločinců (TV seriál)
Riskantní podnik (S01E16)
2011 Dr. House (TV seriál)
Rodiče (S08E06)
Zachraň mě (TV seriál)
Ashes (S07E09)
Vows (S07E08)
Jeter (S07E07)
další epizody (9)
2010 Zachraň mě (TV seriál)
A.D.D. (S06E10)
Goodbye (S06E09)
Cowboy (S06E08)
další epizody (10)
2009 Zvláštní poldové (TV seriál)
Pilot (E01)
Zachraň mě (TV seriál)
Drink (S05E22)
Jump (S05E21)
Zippo (S05E20)
další epizody (22)
2007 Zachraň mě (TV seriál)
Yaz (S04E13)
Keefe (S04E12)
Cycle (S04E11)
další epizody (13)
2006 Zachraň mě (TV seriál)
Beached (S03E13)
Hell (S03E12)
Twilight (S03E11)
další epizody (13)
2005 Zákon a pořádek: Porota (TV seriál)
Bang & Blame (E07)
Zachraň mě (TV seriál)
Justice (S02E13)
Happy (S02E12)
Bitch (S02E11)
další epizody (13)
2004 Zachraň mě (TV seriál)
Sanctuary (S01E13)
Leaving (S01E12)
Mom (S01E11)
další epizody (13)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk bere útokem Manhattan (S03E01)
2003 Hope & Faith (TV seriál)
2001 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Obrazy (S01E02)
2000 Ed (TV seriál)
The $treet (TV seriál)
1999 Právo a pořádek (TV seriál)
Hunters (S09E13)
1998 Sex ve městě (TV seriál)
Monogamisté (S01E07)
1997 Všichni starostovi muži (TV seriál)
Paulův přelet nad kukaččím hnízdem (S02E01)
1996 Všichni starostovi muži (TV seriál)
Křížovka (S01E12)
Pýcha a předsudek (S01E04)
Byt (S01E03)
1995 Baywatch Nights (TV seriál)
Pointman (TV seriál)
Zprávy z New Yorku (TV seriál)
1994 Právo a pořádek (TV seriál)
Blue Bamboo (S05E03)
1988 Murphy Brown (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2007 Zachraň mě (TV seriál)
Cycle (S04E11)
2006 Zachraň mě (TV seriál)
Twilight (S03E11)
2005 Zachraň mě (TV seriál)
Bitch (S02E11)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky