foto

Frank Hoyt Taylor

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 The Evening Hour
2019 Above Suspicion
Poms
2018 Vymazaný kluk
2017 Mark Felt: Muž, který zradil
2016 Skrytá čísla
Svědectví (TV film)
2013 Už se nebojím
2012 Hell and Mr. Fudge
Outlaw Country (TV film)
2011 Footloose: Tanec zakázán
2010 Blood Done Sign My Name
Obselidia
Podivní
2009 Risk je zisk
2007 Hounddog
Křehká nahota
The List
2006 Cesta za vítězstvím
Ricky Bobby: Nejrychlejší jezdec
Walker Payne
2005 Junebug
Snílek
Walk the Line
Warm Springs (TV film)
2004 Bobby Jones: Odpal génia
2003 Velká ryba
2002 Běž, Ronnie, běž!
2001 Bojkot (TV film)
2000 28 dní
Wilgus Stories, The (TV film)
Čas proměn (TV film)
1999 Cena za zlomené srdce (TV film)
Hodiny před popravou (TV film)
Neobyčejný život Noe Dearborna (TV film)
Pomíjivá sláva (TV film)
Říjnové nebe
1998 Rodina matky Flory (TV film)
1997 Almost Perfect Bank Robbery, The (TV film)
Close to Danger (TV film)
Country Justice (TV film)
Zamilovaný Amor (TV film)
1996 Duch minulosti
Ostudné vzpomínky (TV film)
Spirit Lost
To Love, Honor, and Deceive (TV film)
1995 Once Upon a Time... When We Were Colored
Other Voices, Other Rooms
1994 Christy (TV film)
Dar lásky (TV film)
Justice in a Small Town (TV film)
Vernon Johns Story, The (TV film)
1993 Lovci snů (TV film)
Návrat Sommersbyho
1991 Ve jménu dítěte (TV film)
Za každou cenu
1988 Bluegrass (TV film)
1987 Matewan
1984 Řeka

TV seriály

2017 Halt and Catch Fire - PC Rebelové (TV seriál)
Ten of Swords (S04E10)
Search (S04E09)
Tonya and Nancy (S04E04)
další epizody (5)
2016 Rectify (TV seriál)
All I'm Sayin' (S04E08)
Happy Unburdening (S04E07)
2015 Bloodline (TV seriál)
2014 Rectify (TV seriál)
The Great Destroyer (S02E08)
Mazel Tov (S02E06)
2013 Rectify (TV seriál)
Always There (S01E01)
2002 Alias (TV seriál)
Vyšetřování (S01E17)
1998 Profesionálové z CI5 (TV seriál)
1994 Christy (TV seriál)
1991 Horký vítr z jihu (TV seriál)
1988 V žáru noci (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky