foto

Andrej Fedinčik

  • nar. 25.2.1985 (34 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Kruty18
2017 V poslednij raz proščajus (TV film)
2013 Paradžanov

TV seriály

2018 Dvi materi (TV seriál)
2017 Moj lučšij vrag (TV seriál)
2016 Na liniji žytťa (TV seriál)
Rajske misce (TV seriál)
Vikno žytťa (TV seriál)
Vostok-Zapad (TV seriál)
2015 Oficerskije žjony (TV seriál)
Pes (TV seriál)
Verňošsja - pogovorim (TV seriál)
Za zakonamy vojennoho času (TV seriál)
2014 Pljaž (TV seriál)
Poslednij janyčar (TV seriál)
2012 Poroch i drob (TV seriál)
2011 Taxi (TV seriál)
2010 1942 (TV seriál)
Vera, Naděžda, Ljubov (TV seriál)
2009 1941 (TV seriál)
2007 Gorodskoj romans (TV seriál)
2003 Vozvraščenije Muchtara (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace